CDA Hattem bezoekt IJsvereniging

Veel Hattemers ervaren een kloof tussen politiek en de inwoners. Daarom wil CDA Hattem naar de mensen toe en vergaderen op locaties waar inwoners elkaar ontmoeten. Om niet óver, maar mét de mensen te praten. Afgelopen week werd de fractie gastvrij ontvangen door de IJsvereniging op het Hanzepark Hattem.

Ontwikkeling van het Hanzepark Hattem
De CDA-fractie werd ontvangen door voorzitter Bé Dekker, coördinator evenementen Evert van Olst en bestuurslid Marc Borst. Enthousiast namen zij de fractie mee in de ontwikkeling van het Hanzepark Hattem: een open sport- en beweegpark waar heel Hattem gebruik van kan maken. Een plek waar jong en oud elkaar kan ontmoeten, kan sporten en recreëren. Daarvoor wordt samengewerkt met veel verenigingen en organisaties uit Hattem en omgeving.

Voorzitter Bé Dekker vertelt: “Het aantal dagen waarop geschaatst kan worden neemt ieder jaar af, dus we hebben jaren geleden al plannen gemaakt om te verbreden. Dat is begonnen met de skeelerpiste en de spetterplas. We zijn nu bezig met de ontwikkeling van beachvolleybalvelden en mogelijk ook een pumptrack voor BMX-fietsen. Dat doen we allemaal met steun van vrijwilligers en enthousiastelingen.”

CDA kijkt positief terug
De CDA-fractie kijkt heel positief terug op het bezoek aan de IJsvereniging. CDA-commissielid Sigrid Mulder is enthousiast over de vernieuwingsdrang en de inzet van de vrijwilligers: “Bé en zijn team zijn echte doeners. Ze zijn aan de slag gegaan met de thema’s ontmoeten, bewegen en verbinden. Dat is ze gelukt! Het is bijzonder om te zien wat ze de afgelopen jaren voor elkaar hebben gekregen. Heel veel Hattemers genieten van deze vereniging. Daarom verdient deze vereniging onze steun.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in