Informatieavond over inrichtingsontwerpen Markt Hattem

De gemeente Hattem wil de de Markt en het plein rond de kerk -Kerkplein en Kerkhofstraat- toegankelijker maken. Samen met Hattemers zijn in het najaar van 2018 een aantal proefvakken getest.

Ontwerpen
Het resultaat van deze testen en de ontvangen reacties heeft de gemeente gebruikt om verschillende ontwerpen te maken om de toegankelijkheid en het comfort voor alle gebruikers te verbeteren.

Inloopavond
De gemeente Hattem organiseert in het stadhuis op woensdagavond 17 april een inloopavond. Het stadhuis is om 17.30 uur geopend en vanaf 18.00 uur geeft de architect een algemene presentatie waarin hij de verschillende ontwerpen toelicht. Deze presentatie herhaalt hij om 18.45 uur, 19.30 uur, 20.15 uur en om 21.00 uur.

Informatieborden
Daarnaast zijn de ontwerpen op informatieborden te bekijken. Medewerkers van de gemeente Hattem zijn aanwezig om een toelichting te geven en om vragen te beantwoorden. De gemeente hoort graag wat jij goed en minder goed vind van de gepresenteerde ontwerpen. Hiervoor zijn die avond reactieformulieren aanwezig.

Reageren
De presentatie van de architect en de ontwerpen komen na afloop ook op de website van de gemeente Hattem te staan. De gebruikte presentatieborden blijven in de hal van het stadhuis staan. Via www.hattem.nl/binnenstad of via een papieren reactieformulier kun je tot en met donderdag 25 april reageren.

Voorstel
De ontvangen reacties en de adviezen van Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed en de Adviescommissie voor ruimtelijke kwaliteit, neemt het college mee in haar voorstel aan de gemeenteraad.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in