RTV Hattem bedankt sponsoren

RTV Hattem is twee weken geleden verhuisd naar de voormalige studio in mfc ‘de Marke.’ Na een intensieve voorbereiding is het gelukt om in één weekend alle apparatuur weer op de nieuwe plek te installeren.

Bedankt!
Het bestuur van RTV Hattem bedankt alle vrijwilligers die daaraan meegewerkt hebben. En de omroep wil ook een aantal sponsoren bedanken die het mogelijk hebben gemaakt deze verhuizing met een minimum aan kosten te realiseren.

Lankman ICT
Lankman ICT Solutions heeft de benodigde bekabeling geleverd en ook een deel van de montage verzorgd. Bij ICT-verzoeken zullen zij ons ook behulpzaam zijn. Lankman is specialist op het gebied van computersystemen, netwerkbeheer, opslagmogelijkheden via de Cloud, Wifi voorzieningen en beveiliging. En verzorgt daarnaast de verkoop en reparatie van computers en toebehoren.

Pruis
Pruis Schilderwerken heeft nieuw dubbel glas geleverd voor de toegangsdeuren naar de presentatie- en techniekruimte van de radiostudio. Pruis Schilderwerken is gevestigd in
’t Harde, maar het bedrijf van de hattemer familie van Olst is werkzaam in de gehele regio en ver daarbuiten. Pruis is voornamelijk actief op het gebied van schilderwerk, wandafwerking en glasservice voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Sencit
Op eigen initiatief heeft onze partner Sencit Nederland een nieuwe aanbieding gedaan, wat de lokale omroep een hele mooie besparing oplevert! Al jarenlang heeft RTV Hattem een telefonie-oplossing bij Sencit Nederland. Geen standaard, maar een volledige op de cloud gebaseerde oplossing voor de bereikbaarheid van RTV Hattem. Deze telefonie-mogelijkheden bieden onder andere HD-geluidskwaliteit en heeft koppelingen tot op de mengtafel. Hiermee was jaren geleden RTV Hattem een van de eerste omroepen met deze vernieuwende techniek. Het bedrijf van voormalig eigenaar Klaas van Dieren is inmiddels ondergebracht bij de Oaktree Group met vestigingen in Apeldoorn, Den Bosch, Utrecht en Zaandam.

Ondersteunen
RTV Hattem is erg blij met sponsoren die op deze wijze de lokale omroep ondersteunen.
Wil jij als middenstander of bedrijf RTV Hattem ook ondersteunen door een sponsorbijdrage of te adverteren? Klik hier voor meer informatie of mail naar adverteren@rtvhattem.nl

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in