EHBO cursus combinatie van online en praktijk

Het Rode Kruis in Hattem organiseert in maart een EHBO opleiding. Tijdens deze uitgebreide cursus leer je wat je kan doen bij kleine huiselijke ongelukken maar ook hoe je in actie komt bij grotere ongevallen. Bij de cursus hoort de gratis Rode Kruis EHBO-app en daarmee heb je altijd kennis van eerste hulp op zak. Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing. Volg de verschillende gesproken instructies en help.

Online en praktijk

Bij voldoende belangstelling organiseert het Rode Kruis dit voorjaar een deels online en deels praktijkcursus Uitgebreide EHBO. Ideaal om je op je eigen tijd en in je eigen tempo de theorie eigen te maken (ongeveer 14 studie-uren), daarna volgt op de zaterdagen 9 en 23 maart 2019 de praktijk van 09.00 – 12.30 uur in het Rode Kruisgebouw aan de Van Galenstraat 40 in Hattem.

Opgeven kan via de webshop van het Rode Kruis https://shop.rodekruis.nl/cursus-uitgebreide-ehbo-online-klassikaal en kies daar voor de plaats Hattem.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de plaatsvervangend opleidingscoördinator Elly van der Wetering telefoon: 06-37448162.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in