Verkeersonderzoek Vechtstraat

Verkeerskundig adviesbureau BonoTraffics voert in opdracht van de gemeente Hattem een verkeersonderzoek uit in de Vechtstraat.

Dit gebeurt van 8 tot en met 12 december met camera’s die bevestigd worden aan aanwezige lantaarnpalen. Met de uitkomsten van dit onderzoek wil de gemeente een beeld krijgen van de invloed van het laden en lossen door vrachtverkeer bij de Albert Heijn op het doorgaande verkeer in de Vechtstraat.

Privacy
De gemeente geeft aan dat de privacy gewaarborgd is. “Het verkeersonderzoek wordt uitgevoerd binnen de kaders van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) om de privacy van inwoners, ondernemers en verkeersdeelnemers te beschermen. Er worden geen persoonsgegevens geregistreerd en verwerkt en gegevens worden gepseudonimiseerd, zodat uw privacy gewaarborgd is. Alle camerabeelden worden enkel voor dit onderzoek gebruikt en na afronding van het onderzoek vernietigd.”

Meer weten?
Voor vragen over dit onderzoek kun je contact op nemen met Martijn Bentum van gemeente Hattem via martijnbentum@hattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in