Wat kun je allemaal zien tijdens De KerstKuier in Hattem?

De engelen, Zacharias en Elizabeth, de wijzen uit het Oosten, Herodes en natuurlijk Jozef en Maria en hun kindje Jezus. Ze zijn er allemaal tijdens de KerstKuier, op 18 december in Hattem.

De wandeling start tussen 18.00 en 19.30 uur op het Voermanplein en duurt ongeveer een uur. In die tijd loop je een pittoreske route door de binnenstad en kom je langs zeven scènes uit het Kerstverhaal.

Van bands tot chocolademelk
Zo kun je luisteren naar verschillende bands en koren en zie je Hattemse dominees als herders. De kuier wordt extra sfeervol dankzij duizend lichtjes, een bezoek aan de stal en warme chocolademelk als besluit.

Verzamel je eigen kerststal
Kinderen ontvangen op school of bij de start van de KerstKuier een kerststal die ze zelf in elkaar kunnen zetten. Bij de verschillende scènes krijgen ze vervolgens de figuren die bij de stal horen. Zo hebben zij met met de Kerstdagen hun eigen stal.

Gratis toegang, giften zijn welkom
Meedoen aan de KerstKuier is gratis, net zoals de kerststal die de kinderen krijgen. Aan het einde van de route is een plek voor giften. Die worden erg gewaardeerd.

Praktisch route en parkeren
Het handigst is als je op de fiets komt. De bus stopt vlakbij. Parkeren kan het eenvoudigst bij de haven in Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in