Zing mee met het Pop-Up KerstKuierkoor

Op dinsdag 19 december vindt in Hattem de Kerstkuier plaats. Op de Markt bij de levende kerststal mag een vrolijk kerstkoor niet ontbreken. Wie mee wil zingen is hartelijk welkom om zich aan te melden voor de repetitie en de uitvoering.

Eén avondje repeteren
Initiatiefnemer voor het koor is de Hattemse musicus Herman Weelink: “Met één avondje repeteren en een populair repertoire van bekende meezingers moet het lukken om voor een vrolijke sfeer te zorgen op de Markt.”, zo klinkt het optimistisch uit zijn mond. Dat de dirigent inderdaad in staat is om in korte tijd mensen een muzikale prestatie te laten leveren, bleek afgelopen voorjaar tijdens een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Armenië. In één dag studeerde Herman met zo’n honderd deelnemers  een complete mis in.

Enthousiasme en vrolijkheid
“Zangervaring is niet persé noodzakelijk”, zo vervolgt Weelink. ”We moeten het vooral van ons enthousiasme en de vrolijkheid hebben. Jong en oud zijn dan ook welkom om mee te zingen. De gekozen nummers komen zowel uit de christelijke als uit de meer wereldlijke kerstraditie.” De organisatoren laten nog weten dat er tussen de optredens voldoende ruimte is om de KerstKuier te lopen.

Aanmelden
De deelnemers repeteren op dinsdag 12 december 2023 van 19.30 – 21.30 uur op een nader te bepalen locatie in Hattem, terwijl de uitvoering al een week later plaatsvindt tijdens de Kerstkuier die op 19 december om 18.30 uur begint. Wie deel wil nemen, kan zich aanmelden via
http://tinyurl.com/kkkoor2023 of via de bij dit bericht afgebeelde QR-code. Voor meer informatie of vragen is het mailadres kerstkuierkoor@kpnmail.com beschikbaar.

Aanmelden KerstKuierKoor2023

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in