“Ouderwets gezellig! Morgen weer?”

Tijdens de Koffieochtend in de Rooms Katholieke Kerk aan de Zuiderzeestraatweg waren vorige week zo’n 30 deelnemers erg enthousiast.

Na de ontvangst met een kopje koffie werd iedereen uitgenodigd in de kerk. Daar gaf het mannenkoor van de kerk -Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming- als verrassing een miniconcert. Daarna was er een rondleiding in de kerk. Het was toen al tijd voor een kop soep en een broodjesmaaltijd. De organisatoren kregen lovende reacties, reden om over een paar maanden weer een koffieochtend te organiseren.

Vooraf aanmelden
Ben je alleenstaand en wil je eens gezellig met anderen een kopje koffie drinken? De organisatie vraagt een eigen bijdrage van € 2,50 per persoon. Graag vooraf aanmelden  in verband met het aantal te smeren broodjes. Dit kan telefonisch 06-2248 6690 of per e-mail brigb@solcon.nl.

Restauratie
De opbrengst van deze koffieochtend is voor het restauratiefonds van de kerk. Het orgel moet dit jaar worden gerestaureerd, de kachel moet worden vervangen en het dak is aan een grote onderhoudsbeurt toe.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in