Koffieochtend in Hattem vanwege succes herhaald

Op vrijdag 22 november werd in de Rooms Katholieke kerk in Hattem (aan de Zuiderzeestraatweg) voor het eerst een koffieochtend georganiseerd. De belangstelling was groot en ruim 20 mensen hadden zich hiervoor aangemeld.

Na de koffie was er een rondleiding in de kerk en daar was voldoende te zien. Voor sommigen was het de eerste keer dat zij in een Rooms Katholieke kerk kwamen. De RK-kerk kent een rijke traditie en daarvan is veel terug te vinden in het kerkje aan de Zuiderzeestraatweg. Na de rondleiding volgde een broodjeslunch.

Tweede bijeenkomst
De grote opkomst was een opsteker voor de organisatoren, temeer omdat het de eerste keer was dat deze koffieochtend werd gehouden. De organisatie nodigt een ieder daarom opnieuw uit voor een kop koffie of thee, gevolgd door een eenvoudige broodjesmaaltijd.

Ben je alleenstaand en wil je eens gezellig met anderen een kopje koffie drinken; of heb je altijd al eens in het kerkje willen rondkijken? Je bent dan van harte welkom op 31 januari  2020 om 11.00 uur. Kan je zelf geen vervoer regelen, dan kan je een beroep doen op de autovriendendienst telefoon 06-2248 6690. Het is niet nodig aangesloten te zijn bij een kerk, iedereen is welkom! Jong of oud, alleen of samen.

Vooraf aanmelden
De organisatie vraagt een eigen bijdrage van €2,50 per persoon. Vooraf aanmelden is gewenst in verband met het aantal te smeren broodjes. Dit kan telefonisch 06-2248 6690 of per e-mail brigb@solcon.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in