In Hattem proef je de smaak van New Orleans

Het ruwe terrein van Houtwerk Hattem wordt op zaterdag 7 september omgetoverd tot New Orleans. Geniet van jazz, blues, gospel en soul tijdens het gratis toegankelijke 3e New Orleans-festival van 16.00 tot middernacht.

New Orleans is de grootste stad in de staat Louisiana. De stad van Mardi Gras, jazz
én culinaire pareltjes. Want waar het zuiden van Amerika soms bijna alleen gefrituurde kop enmais lijkt te serveren, is New Orleans een heus epicentrum als het gaat om culinaire
veelzijdigheid en smaakvolle gerechten.

Muziek en goed eten
Met verschillende keukens en eetstijlen, die regelmatig worden gemixt. Denk bijvoorbeeld aan de Italiaanse, Franse en Spaanse keuken, maar ook die van de Zuid-Amerikanen, Afrikanen en Chinezen. Een fantastische muziekstad met een rauw randje en goed eten.

New Orleans in Hattem
Jurriaan Opmeer, Soul Sisters en Delisalm verzorgen het eten in Louisiana-style tijdens New Orleans in Hattem. Denk daarbij aan de zwoelere gerechten zoals poboys, jambalaya and gumbo. Sterke koffie van De Eenhoorn? Het is er, net als Jipke, de jongste ijs-ondernemer inde regio.

Locatie Houtwerk
Het festival wordt gehouden bij Houtwerk Hattem. Het festival is gratis toegankelijk, met name door de hoofdsponsoren ’t Heem, De Eenhoorn,JR Signing, Cultuurfonds Hattem en Houtwerk Hattem en de sponsors Regiobank Hattem, Cultuur Erfgoedpact, PBN Music & Events, Westmaas & Partners, Bedrijvenkring Hattem, Lionsclub Hattem en het Greeve Fonds. En uiteraard de Vrienden van Opoe.

Agenda
Noteer zaterdag 7 september alvast in je agenda om je vakantiestemming vast te houden in de sfeer van New Orleans; proef, luister en ervaar. Meer achtergrond- en contactinformatie is te vinden op www.neworleansinhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in