New Orleans festival in Hattem op 4 september

Met de nieuwe corona-maatregelen mogen er vanaf 30 juni weer festivals gehouden worden zonder 1.5m afstand en zonder mondkapjes. Reden voor enthousiasme bij de vrijwilligers van het New Orleans in Hattem. De organisatie verwacht dan ook een dezer dagen de vergunning van de Gemeente Hattem te mogen ontvangen.

The New Orleans Experience
Het thema van dit gratis toegankelijke feest is die jaar: ‘The New Orleans Experience’. Dit betekent: good music, good food on a good location. Ook dit jaar zijn alle bekende muziekstijlen weer te beluisteren, en je kan genieten van Louisiana style food. En dit allemaal weer op het bekende terrein van Houtwerk Hattem, een industriële omgeving die de Big Easy-beleving compleet maakt.

Op zaterdag 4 september 2021, vanaf 17 uur ben je welkom voor een optreden, een hapje, een drankje, een dansje, een gesprekje en uiteraard een mooie Mardi Gras ketting.

Betaal-wat-je-wilt-principe
De gratis toegang is mogelijk gemaakt door de medewerking van sponsoren zoals De Eenhoorn Koffie en Thee, Houtwerk Hattem, JR Signing en Regiobank Hattem. Ook heeft het Cultuur & Erfgoedpact een bijdrage gegeven. Toch dekken deze bijdragen nog niet alle kosten. Vanaf begin augustus kan je via de website een gratis toegangskaartje downloaden én je hebt dan meteen de mogelijkheid om het festival extra te ondersteunen via het betaal-wat-je-wilt-principe.

 

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in