Zorgverzekering voor Hattemers met een laag inkomen

De gemeente Hattem vindt dat iedereen zich goed moet kunnen verzekeren, ook als je een laag inkomen hebt. Daarom betaalt de gemeente mee voor Hattemers die een ‘Garant Verzorgd’ zorgverzekering via Menzis hebben.

Voor wie is de Garant Verzorgd verzekering?
Bij de zorgverzekering Garant Verzorgd is iedereen uit Hattem met een laag inkomen en met hoge zorgkosten van harte welkom. Van een laag inkomen is sprake wanneer jouw gezamenlijke netto maandinkomen lager is dan 120% van de bijstandsnorm. Goed om te weten: voor deze zorgverzekering accepteert Menzis iedereen, ziek of gezond, zónder medische keuring.

Wat is de Garant Verzorgd verzekering?
Met Garant Verzorgd heb je lagere kosten en ben je toch uitgebreid verzekerd. Garant Verzorgd kent drie pakketten. In elk pakket worden ziektekosten vergoed die veel voorkomen, zoals een bijdrage in de kosten van een bril, tandartsbezoek, fysiotherapie en eigen bijdragen voor huishoudelijke hulp. Het meest uitgebreide pakket is Garant Verzorgd 3. Dit is vooral bedoeld voor mensen die elk jaar veel medische kosten hebben.
Wil je de pakketten vergelijken, ga dan naar www.gezondverzekerd.nl/hattem.

Wat is de bijdrage van de gemeente?

  • Voor ‘Garant Verzorgd 1’ is de vergoeding € 35,67 per maand.
  • Voor ‘Garant Verzorgd 2’ is dit € 35,67 per maand.
  • Voor ‘Garant Verzorgd 3’ is dit € 38,17 per maand.
    Het verplicht eigen risico van € 385 is hiermee ook direct verzekerd.

Overstappen naar Menzis?
Ga naar www.gezondverzekerd.nl/hattem en meld je aan. Of bel de Overstapcoach van Menzis. Deze Overstapcoach geeft persoonlijk advies en is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur bereikbaar via (088) 222 49 00 (lokaal tarief).

De gemeente heeft géén belang in Menzis, maar wil graag dat inwoners goed verzekerd zijn! Wil jij overstappen? Doe dit dan uiterlijk 31 december!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in