Plannen voor Knarrenhof in Hattem

In Hattem is een aantal inwoners samen met Stichting Knarrenhof gestart met het verkennen van de mogelijkheden voor de vestiging van een Knarrenhof in de gemeente Hattem. De Stichting Knarrenhof® is een landelijke stichting met een maatschappelijk doel, namelijk de leeftijdsbestendige bouw van woongroepen voor onder meer zelfredzame senioren. In de gemeente Zwolle is in 2018 de Aahof in de Aa-landen gerealiseerd; het eerste Knarrenhof-concept in Nederland.

Momenteel is 20% van de Hattemers ouder dan 65 jaar en tot 2035 zal dat percentage groeien naar 25%. De vraag naar levensloopbestendige en seniorenwoningen is nu al groot en zal daarom nog fors toenemen.

Informatiebijeenkomst voor Hattemers
De initiatiefnemers komen graag in contact met inwoners van Hattem die ook enthousiast zijn of willen worden van de succesvolle Knarrenhof-projecten in het land. Binnenkort organiseert Stichting Knarrenhof daarom een informatiebijeenkomst om inwoners van Hattem te infomeren over het Knarrenhof concept.

Ben je geïnteresseerd in het Knarrenhof concept? En wil je zelf wonen in een Hof waar naar elkaar omzien centraal staat? Kijk dan eens op www.knarrenhof.nl. Daarop staat alle informatie over Knarrenhof en kan je je inschrijven als belangstellende voor een woning in Knarrenhof Hattem. Een inschrijving kost eenmalig 15,-. Als je je inschrijft als belangstellende voor Hattem dan ontvang je binnenkort een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst in Hattem.

1 REACTIE

  1. ik was op zoek naar een levensbestendige woning in de regio van Hattem voor mijn man en mij. 89 en 78 jaar.Wij hebben een woning die te groot is voor ons en zag de info over een Knarrenwoning in Hattem en had daar al eens over gehoord dat deze er was in Zwolle.
    Maar wij willen graag in de omgeving van Hattem/Heerde blijven.
    Ik zou daar graag in meedenken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in