Wie wordt de FIFA KONING van Hattem?

Voetbal leidt tot plezier, vriendschap, ontmoetingen en prestaties. Maar door het Coronavirus wordt er niet gevoetbald. Door de maatregelen van het kabinet zijn de velden tot tenminste 28 april op slot.

Het voetbalspel FIFA 20 is immens populair en wordt door de huidige maatregelen meer gespeeld dan ooit te voren. Daarom organiseert v.v. Hattem een online FIFA 20 toernooi op de Playstation 4 of XBOX ONE. Op deze manier wordt er online een competitie gespeeld, zodat je elkaar kunt blijven ontmoeten, beter worden in FIFA, en uiteindelijk ook meer plezier!

Wordt jij de FIFA KONING van Hattem?
Door middel van online vriendschappelijke FIFA 20 wedstrijden op de PS4 of XBOX ONE wordt in toernooivorm competitie gespeeld tot er een winnaar is op zowel de PS4 als de XBOX ONE. Het toernooi is voor zowel de PS4 als de XBOX ONE hetzelfde qua opzet. Denk hierbij aan de Champions League. In het begin van het toernooi speel je eerst een poule fase waarin tegen iedereen 1 keer speelt. Na de poule fase volgt de knock-out fase tot er 1 winnaar is op beide consoles. Die mag zich de FIFA KONING van Hattem noemen van zijn console.

Inschrijven
Het aantal deelnemers voor het toernooi is onbeperkt en ongeacht de leeftijd van de spelers. Het toernooi is georganiseerd door v.v. Hattem, maar ook niet-leden zijn welkom.
Aanmelden kun je door op www.vvhattem.nl/fifa je gegevens in te vullen en te verzenden. Doe dat uiterlijk vrijdag 10 april.

Minimaal 2 tijdsblokken
De wedstrijden worden gespeeld op:

  • Dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.
  • Finaledag Zaterdag 25 april 10:00 12:00

Wanneer je deelneemt aan het toernooi moet je minimaal 2 van deze tijdsblokken per week beschikbaar zijn en op de finaledag. Daarnaast moet je de beschikking hebben over een Playstation 4 of XBOX ONE, FIFA 20 en een PSN of XBOX live abonnement. Op deze manier kun je online de wedstrijden spelen tegen je tegenstander. Aanmelden voor het toernooi kan tot en met vrijdag 10 april. Het toernooi start op dinsdag 14 april.

Hier lees je meer info over het FIFA-toernooi. Check ook de Facebookpagina.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in