Toeristisch Informatiepunt Hattem weer geopend én Hattem’s eigen ‘glossy’

Maandenlang was het Toeristisch Informatiepunt (TIP) gesloten. Deze week heeft het de deuren weer geopend.

De vrijwilligers zijn er weer klaar voor om de toeristen te verwelkomen. Uiteraard met coronamaatregelen, zoals handen ontsmetten bij binnenkomst en een maximaal aantal bezoekers. Het TIP is maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Stadswandelingen
“Stadswandelingen kunnen nog niet worden aangeboden. Zodra de omstandigheden dit toelaten zullen deze weer worden opgestart,” vertelt Sonja Schultz, coördinator van het TIP. Tot oktober kun je meewandelen met de zogenoemde aansluitwandelingen  Deze zijn op woensdag- en zaterdagmiddag om 14.00 uur, waarbij iedereen zonder reservering kan aansluiten.  Schultz: “Tot die tijd is de Hanze Stadswandeling een goed alternatief, een beschreven wandeling die je zelf kunt lopen. Deze is voor € 2,75 te koop bij het TIP.”
Kijk ook www.visithattem.nl

Hattem’s eigen ‘glossy’
De nieuwste editie van het Hattem Magazine is ook weer verschenen. Deze wordt verspreid onder de Hattemse ondernemers en toeristische ondernemers in de omgeving. Het Hattem Magazine bevat toeristische informatie, evenementen, achtergrondverhalen en ondernemers. Het magazine is mede mogelijk gemaakt door gemeente Hattem en Bedrijvenkring Hattem. Hattem Magazine is bedoeld voor de toeristen die Hattem bezoeken, maar is ook leuk voor de Hattemers zelf. Haal nu jouw gratis exemplaar bij het Toeristisch Informatiepunt.

   

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in