Inge & Friends bij Jazz Club Hattem

Zangeres Inge Alberts en haar Friends brengen op zondag 22 januari a.s. een ode aan de jazzmuziek uit de jaren 50/60 van de vorige eeuw. Het concert in de Brasserie de Konijnenberg te Hattem begint om 16.00 uur.

Diverse stijlen
Het gezelschap uit Overijssel eert met een programma van beroemde songs de jazzgrootheden van weleer en zij doen de jazzmuziek en de sfeer van die tijd herleven. Het ensemble speelt een afwisselend programma van medium en up-tempo swing, bossa nova’s en mooie lazy ballads, gezongen in zowel Engels als Portugees.

Wereldhits
Op het programma staan songs uit the Great American Songbook zoals They can’t take that away from me van componist Gershwin en Bossa Nova’s zoals Meditation en The Girl from Ipanema, die we direct linken aan Antonio Carlos Jobim, Joaó Gilberto en tenorfenomeen Stan Getz, maar ook het instrumentale Take Five van het wereldberoemde kwartet van pianist Dave Brubeck en altsaxofonist Paul Desmond.
Inge & Friends nemen u graag mee terug in de tijd van toen de jazzmuziek nog erg populair was bij jong en oud en laten u genieten van een avondje nostalgische muziek.

Het ensemble wordt gevormd door zangeres Inge Alberts en haar Jazz’d Friends Hugo van Os (piano), Frans Tunderman (contrabas) Peter Swart (saxofoon) en Matthias van Olst (slagwerk).

De Jazz Club Hattem nodigt U graag uit voor dit concert op zondag 22 januari a.s. om 16.00 uur, Brasserie De Konijnenberg, Konijnenbergerweg 3 in Hattem.
Voor informatie over de Jazz Club: JazzinHattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in