Gezellig samen eten in Hanzeheerd De Bongerd

Genieten van een heerlijk driegangenmenu voor slechts 13 euro. En tegelijkertijd een praatje maken met (oude) bekenden én nieuwe mensen ontmoeten. Oftewel: lekker én gezellig samen eten. Dat kan op donderdag 12 september tijdens de open maaltijd voor 55-plussers uit de gemeente Hattem in Hanzeheerd De Bongerd. Er is keuze uit verschillende gerechten die klaargemaakt zijn in de eigen keuken van De Bongerd. Gastvrijheidspashouders ontvangen na afloop en op vertoon van hun pas gratis een kop koffie.

Reserveren gewenst
Omdat het voor de koks handig is om te weten voor hoeveel mensen er gekookt moet worden, is reserveren gewenst. Aanmelden kan tot en met 11 september tijdens kantooruren bij de receptie van Hanzeheerd De Bongerd, telefoonnummer (038) 444 58 51. Aanvang van de maaltijd is 17.30 uur en je bent vanaf 17.00 uur welkom.

De open maaltijden in Hanzeheerd De Bongerd vinden normaliter elke tweede donderdag van de maand plaats en hebben als doel het in stand houden en bevorderen van de sociale contacten in de gemeente Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in