Haak je mee voor de Hospice en zieken?

Uit onze regio heeft een aantal vrouwen het initiatief genomen om dekens te haken voor medemensen die niet lang te leven hebben en erg ziek zijn.

“Hierbij kun je denken aan kinderen en ouderen met een ernstige ziekte, waardoor zij in een Hospice verblijven. Bij overlijden is het aan de familie of zij de deken in de kist doen of zelf houden”, vertelt Marcella Oosterhuis.

Oproep
Er zijn veel hospices en zorgorganisaties die graag een deken willen. “Vorige week hebben we een aantal naar de Hospice in Hattem gebracht”, vult Marcella aan. En ze doet ook een oproep. “We kunnen het niet alleen en zoeken mensen die ons helpen met haken. Het mag met verschillende garen bijvoorbeeld (acryl/katoen) en de dekens moeten 140×200 of 150×220 groot zijn.”

Aanhaken
Wil jij ook aanhaken? Of ken jij iemand die het leuk vindt om te helpen? Neem dan kontakt via de Facebookgroep: ‘Haken voor de hospice’.  Mailen kan ook: marcellaoosterhuis@gmail.com.

1 REACTIE

  1. Ik wilde vragen of het alleen over grote spreien gaat ,en of jezelf voor materiaal moet zorgen ik zou graag mijn steentje bij willendragen voor het goede doel . Graag hoor ik van u

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in