H2O – Nieuw bedrijf en ontwikkeling plandeel Hattem

Bedrijvenpark H2O en Knipscheer Infrastructuur hebben overeenstemming bereikt over de koop van een kavel van 3.000 m2. Knipscheer is het 19e bedrijf dat zich vestigt op het bedrijvenpark.

Sinds vorig jaar is Knipscheer gevestigd aan de Rondweg in Wezep met een uitvalsbasis voor haar werkzaamheden. Door toenemende werkzaamheden op de Noord-Veluwe is Knipscheer nu toe aan een groter steunpunt op de Noord-Veluwe. Om de regio nog beter te kunnen bedienen, wordt de vestiging verplaatst naar Bedrijvenpark H2O op een kavel van 3.000 m2.
Op een hoeklocatie aan de Warmtekrachtstraat wordt het nieuwe pand gebouwd. Het ontwerp van Brink & Fleer architecten, voorziet in een nieuwe bedrijfshal met kantoor.

Knipscheer Infrastructuur BV is een middelgroot bouwbedrijf op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw. Met circa 80 medewerkers  (van wie veel wonen op de Noord-Veluwe) voert Knipscheer civiel technische werken uit in Flevoland, Gelderland en Overijssel.

Plandeel Hattem
Bedrijvenpark H2O is een regionaal bedrijvenpark van in totaal 50 ha, bij knooppunt Hattemerbroek. Onlangs werd het startsein gegeven voor een nieuwe aansluiting van het bedrijvenpark op de A28. Binnenkort wordt gestart met de ontwikkeling van 17 hectare op plandeel Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in