Echtpaar Van Keulen 60 jaar getrouwd

Vandaag viert het echtpaar Jan en Alie van Keulen-Jansen hun 60-jarig huwelijksfeest. Namens de gemeente Hattem feliciteerde Wethouder Carla Broekhuis-Bonte het diamanten bruidspaar in de Hof van Blom, waarbij zij aan hen een prachtig boeket bloemen overhandigde.

Rasechte Hattemers
Jan en Alie van Keuken zijn rasechte Hattemers. Jan werd geboren op 7 november 1933 in de Achterstraat en Alie op 13 februari 1936 in de Kerkstraat. Jan werkte gedurende 41 jaar bij het laboratorium van Sikkens en daarvoor van 1953 tot 1955 bij luchtmacht. Daarnaast was hij actief als vrijwilliger. Hij is altijd met plezier lid geweest van de Hanewakkers en was de oprichter van deze blaaskapel. Ook was hij medeoprichter van toneelvereniging Advendo en lid van Ontwaakt waarbij hij ook de functie van penningmeester vervulde.

Alie vervulde met zorg het huishouden en zorgde voor de drie kinderen die het echtpaar kreeg. Daarnaast heeft zij 10 jaar bij een atelier voor dameskleding in Zwolle gewerkt. Ook zij was naast dit alles actief als vrijwilliger, was lid van gymnastiek vereniging Hattem en hielp regelmatig mee om kleding te maken voor de Hanewakkers.

Het echtpaar heeft drie kinderen; twee zonen en een dochter. Zij zijn de trotse opa en oma van zes kleinkinderen en hebben sinds kort ook een achterkleinkind.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in