Twee gewonden bij ongeval op vernieuwde Burg. Bijleveldsingel in Hattem

Zondagmiddag rond vijf voor zes, botsten twee auto’s op de kruising van de Burgemeester Bijleveldsingel met de Reggestraat. Een automobilist komende vanuit de richting van de Vechtstraat verleende op de kruising met de Reggestraat geen voorrang aan een automobilist komende vanaf rechts.

Nieuwe situatie onoverzichtelijk
De Burgemeester Bijleveldsingel heeft een grote transformatie ondergaan. Sinds de werkzaamheden aan de weg heeft de gemeente Hattem de weg afgewaardeerd naar een 30km/h zone. Dat houdt ook in dat de fietsstroken verdwenen zijn en dat zijwegen van rechts voorrang krijgen. Diverse buurtbewoners en voorbijgangers gaven zondagavond al aan dat de situatie een stuk onoverzichtelijker is geworden. Dit staat nog niet met borden aangegeven. De buurtbewoners geven aan dat zij borden missen die aangeven dat de situatie gewijzigd is. Men verwacht eveneens dat op diverse andere kruisingen ook nog wel ongevallen zullen gaan gebeuren.

Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. De rijstrook voor het verkeer richting de Geldersedijk was enige tijd versperd.

Fietser aangereden
Op zaterdagmiddag rond kwart over drie zou er een vrouw op een fiets zijn aangereden op de rotonde met de Geldersedijk. Ze werd daar aangereden door een auto. Er zou een Rapid Responder van de ambulance ter plaatse zijn gekomen vanwege (eventuele) verwondingen bij de vrouw.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in