Jeugdpanels Hatto-Heim denken mee

Woensdag 29 mei was het de eerste bijeenkomst van de jeugdpanels van s.v. Hatto-Heim om gestalte te geven aan het plan Nog meer sportplezier 3-18 jaar. De afgelopen periode konden jeugdleden zich aanmelden om deel te nemen in een jeugdpanel. Daar is door verschillende jeugdleden op gereageerd. Daar zijn twee jeugdpanels uit voortgekomen.
Helaas kon niet iedereen aanwezig zijn, maar zij die er wel waren, zowel de jeugdpanels voor de onderbouw als voor de bovenbouw, waren enthousiast.
Onder de enthousiaste begeleiding van Matthijn van Doeschot en Sebastiaan van der Laan werden de jeugdleden stellingen voorgehouden waar men bij Ja of Nee kon gaan staan en waarom ze daar stonden.

Na een korte pauze met wat versnaperingen gingen ze verder en mochten ze op een vel papier aangeven:

• wat moet blijven bij/vind je dat het goed gaat gaan bij de s.v. Hatto-Heim
• wat niet goed gaat/ wat vind je stom en
• wat zou je willen dat de club voor je organiseert

De uitkomsten die ze hebben opgeschreven, werden verzameld door de begeleiders en overgedragen aan de Technische en Jeugdcommissie. Waarmee gaat men aan de slag, is nu de vraag.

In de bijeenkomst van november wordt door de jeugdpanels gekeken naar wat er mee gedaan is of gedaan gaat worden en of er weer nieuwe onderwerpen zijn.
Zowel de begeleiders als ook de jeugdleden kijken terug op een geslaagde eerste bijeenkomst.

foto en verslag: Gradus Dijkman

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in