Politie zoekt getuige poging tot diefstal Hessenweg Hattem

Op zondag heeft er tussen 02.40 en 03.15 uur een poging diefstal met geweld plaats gevonden op de Hessenweg in Hattem. Een 16-jarige jongen reed daar op zijn scooter toen hij ter hoogte van de Dorpsweg werd aangesproken door een nog onbekende man die voldoet aan het volgende signalement:
– man;
– Aziatisch uiterlijk;
– tussen de 17 en 20 jaar oud;
– ongeveer 1.80 – 1.85 meter lang;
– kort donker haar;
– fors postuur;
– brildragend;
– donkere kleding;
– pet of capuchon op.

Het slachtoffer werd gevraagd zijn zakken leeg te halen en werd daarbij mishandeld. De dader liet ook een mes zien. Het slachtoffer kon weg vluchten. Hij heeft letsel opgelopen door de mishandeling.

Tijdens de poging tot overval verscheen een tweede persoon. Het is nog niet duidelijk of dit een (mede)dader of een getuige is. Hij voldoet aan het volgende signalement:
– man;
– 16 of 17 jaar oud;
– ongeveer 1.80 meter lang;
– normaal postuur;
– brildragend;
– donker Nike trainingspak.

Op dit moment doet de politie onderzoek naar het incident. Hebt u beeldmateriaal of iets gezien of gehoord dat met deze poging gewapende overval te maken heeft of te maken zou kunnen hebben? Of bent u die tweede persoon die tijdens de poging diefstal met geweld op de Hessenweg in Hattem was?  Bel dan met 0900-8844 onder vermelding van proces 2019240518.

Wilt u anoniem uw informatie doorgeven? Bel dan met 0800-7000.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in