Tolhekkers gaan op survival!

De voorbereidingen zijn achter de rug en de cv de Tolhekkers kijken uit naar het komende carnaval. Onder leiding van Prinses Marloes I wordt er 4 dagen feestgevierd met als thema ’De Tolhekkers gaan op survival!’ Voor c.v. De Tolhekkers start het programma op woensdagavond 7 februari met het plaatsen van het bord bij de prinses. Vrijdag 9 februari gaan de Tolhekkers naar de Middenstip in Epe om daar het gehandicaptencarnaval te vieren. En zaterdag 10 februari gaat om 20.00 uur het Carnaval dan écht van start bij de Tolhekkers in de eigen residentie, dorpshuis De Bouwakker in Hattemerbroek.

Carnavalsmis in Hattem
‘s Zondags staat ’s morgens om 10.30 uur de jaarlijkse Carnavalsmis op het programma in de RK Kerkbij de IJsselbrug in Hattem. Om 14.00 uur begint het kindercarnaval (zaal open 13.30 uur). Deze middag treden Jeugdprinses Elvira en Jeugdprins Casper af en zal Prinses Marloes I jeugdhoogheden kiezen. De zondagavond(aanvang 20.00 uur) is in handen van de themacommissie met als thema; You’r in the army now!

Trouwerij en boerenbal
Maandagmiddag brengt Prinses Marloes I met gevolg eerst een bezoek aan de brede basisschool de Uilenhorst in Wezep, waarna om 15.30 uur in de residentie een trouwerij plaatsvindt. ‘s Avonds is er het boerenbal dat om 20.00 uur begint.

Pyamabal
De laatste avond staat om 20.00 uur voor de volhouders het pyamabal met haringhappen op het programma. En om klokslag twaalf uur ’s nachts komt er een einde aan “De Tolhekkers gaan op survival”.

Afsluiting
Woensdagavond sluiten de Tolhekkers het geheel echt af met het ophalen van het askruisje tijdens de Aswoensdag viering in de RK kerk nabij de IJsselburg in Hattem.

Tijdens de diverse avonden en middagen zullen er ptredens zijn van dansgarde Skydancers van c.v. De Tolhekkers. Kijk voor meer informatie over het programma op www.Tolhekkers.nl