Met paard en wagen naar Zuivelmuseum Erve IJzerman

De pendeldienst tussen bezoekerscentrum Vrieze’s Erfgoed en zuivelmuseum Erve IJzerman wordt zaterdag 11 augustus van 13.00 tot 16.00 uur herhaald. De eerste keer maakten vele tientallen mensen gebruik van deze activiteit door menvereniging Wapenvelds Gerij. Als je met de pendeldienst mee wilt, dan kun je in de streekwinkel op Vrieze’s Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld die dag een deelnamebewijs afhalen. Steek daarna met het trekpontje het Apeldoorns kanaal over. Daar staan dan op de Kanaaldijk de koetsen klaar voor de rit naar Erve IJzerman.

Je wordt na een rit langs het Apeldoorns kanaal afgezet bij het zuivelmuseum Erve IJzerman en krijgt  ruim de tijd om boerderij en de exposities in het zuivelmuseum te bekijken. En uiteraard rijd je ook met paard en wagen weer terug. Bij terugkeer op Vrieze’s Erfgoed is er voor een pannenkoek. Ook kun je op Vrieze’s Erfgoed molen de Vlijt, de bijenstal en de streekwinkel bezoeken.

De kosten voor deelname aan de pendeldienst zijn 5,50 euro inclusief de entree voor Erve IJzerman en de pannenkoek na afloop. Kinderen in de basisschoolleeftijd betalen 3,00 euro. Reserveren kan via info@vriezeserfgoed.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in