Grote Peuter Dag op De Vlonder en Het Palet

‘Is jouw kind al bijna toe aan school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken. Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen? Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school die helemaal bij jouw kind past? Dit kun je vrijdag 12 april ontdekken tijdens de Grote Peuter Dag op de Vlonder en het Palet!’, aldus de organisatie van de Grote Peuter Dag.

Kom kijken 
Om ouders en hun kinderen te helpen een school te kiezen, zetten deze basisscholen vrijdagochtend 12 april tussen 9.00 en 11.30 uur de deuren open. Alle scholen kunnen worden bezocht en tevoren aanmelden is niet nodig.

Onderwijs is meer dan cijfers
Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe het is om straks naar de basisschool te gaan. Op deze ochtend laten onze scholen graag zien dat goed en fijn onderwijs meer is dan cijfers. Peuters kunnen ontdekken, knutselen en spelen in en rondom de scholen. Ouders, verzorgers kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunnen zij zich zo uitgebreid laten informeren waardoor er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij het kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een basisschool.

Meer informatie
De Grote Peuter Dag: www.grotepeuterdag.nl 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in