Logboek ‘Haagse kinderen’: spetter spatter water

Van 27 juli tot en met 2 augustus wordt er een kamp georganiseerd voor kinderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen. Gerben Eilander schrijft elke dag een verslag:

Dinsdag 30 juli
Omdat de kinderen pas om 10.00 uur in het zwembad hoefden te zijn, werd er ook pas om 9.00 uur ontbeten. Dat voelde na de afgelopen korte nachten toch een beetje als uitslapen.
Bij zwembad De Veldkamp in Wezep stonden de badmeesters en -juffen al klaar om ons met open armen te ontvangen. Ze zijn er al jaren bekend met Kamp Haagse Kinderen, waardoor ze precies weten waar ze op in moeten spelen. Het voelt dan inmiddels ook echt als een samenwerking.
Na de hele dag van het zwemmen, glijden, spelen en spetteren genoten te hebben, keerde de kampgroep terug naar De Zandkreek voor een overheerlijke maaltijd.

Creatieve handjes
De avond stond verder in het teken van creativiteit. Er werd door alle kinderen geknutseld op diverse plekken in een rond het gebouw. Linnen tasjes kregen een kleurtje, fotolijstjes werden voorzien van de nodige versiering, pijpragers werden omgetoverd tot kleurrijke poppetjes en nametags werden ingekleurd. Ook was er een groep vrijwilligers die gewapend met de naaimachine de prachtigste kleding voor de bonte avond in elkaar naaide.
Moe maar voldaan viel iedereen, na een pittige, maar heel gezellige dag mooi op tijd in slaap!

Lees hier alle berichten over het Kamp Haagse kinderen.

Van de redactie
Lees jij al HattemNieuws? Ontvang voortaan nieuws en achtergronden in je mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in