Genieten van Little New Orleans Festival in Hattem

New Orleans, een fantastische muziekstad met een rauw randje. Een stad die leeft op een goede locatie en waar je kan genieten van goede muziek en van goed eten. Deze sfeer staat ook dit jaar weer centraal op het Little New Orleans Festival in Hattem. Er is  goede muziek en goed eten. Houtwerk Hattem zorgt voor de goede locatie met een rauw randje.

De Stichting Opoes House of Music heeft als doel om jonge muziekkanten een podium te bieden. Dit jaar krijgen de winnaars van het grote festival – dat om het jaar in het centrum van Hattem wordt georganiseerd – wederom een podium op het gratis toegankelijke Little New Orleans Festival.

Hattemer Wilfred Kroes trapt het festival weer af. De Big Band Allotria wordt gevolgd door de Hattemse dames van Loyal Misfits. Daarna volgen Shjazz en de Shabby Cabs, winnaars van vorig jaar. Het festival wordt afgesloten door de bluesband The Blankets.

Heb  je zelf ook altijd een keer in een band willen spelen? Dat kan! Op het tweede podium kan iedereen die een muziekinstrument speelt een aantal sessies meespelen met JustFive, de improvisatieband van Wilfred Kroes.

‘Opoe’ organiseert niet alleen een festival voor haar kinderen, uiteraard denkt zij ook aan de kleinkinderen. Vooraf en tijdens het festival vindt er een heuse Swish-danswedstrijd plaats en kunnen kinderen hun eigen muziekinstrumentje maken.

Proef en ervaar de sfeer van New Orleans zaterdag 8 september in Hattem van 16.00 tot 24.00 uur bij Houtwerk Hattem, 1e Industrieweg.

Meer info vind je op www.opoeshouseofmusic.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in