Tennisclub Hattem viert 50-jarig jubileum met grote feestavond

Op zaterdagavond 15 september geeft Tennisclub Hattem een feest voor de leden, oud-leden en sponsoren om het 50-jarig jubileum te vieren. De jubileumcommissie, speciaal opgericht om er een feestelijk jaar van te maken, heeft een gevarieerd programma samengesteld.

De tennisclub werd in 1968 opgericht door Jan Kuipers, hij was ook de eerste voorzitter van de club. Het jubileumjaar is gestart tijdens de open dag in april met een bezoek van Jacco Eltingh, die een clinic gaf. Daarnaast gaf een viertal tennissers plus umpire een demonstratiepartij, zij waren gekleed in tenniskleding uit het jaar van de oprichting 1968 en speelden met houten rackets. De nieuwe clubvlag wappert sindsdien vrolijk in de top van de vlaggenmast. Op 4 november bestaat de club officieel 50 jaar, op zaterdag 3 november wordt dat gevierd met een ‘toss en toost’.

Programma
Er is een terugblik op het verleden, een pubquiz, een compilatie van stukjes, diverse verrassingsacts en een spectaculaire verloting. Het feestelijke programma wordt afgewisseld met diverse muzieksoorten, verzorgd door een DJ. Natuurlijk is er voldoende tijd om gezellig met elkaar te kletsen, oude herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken.

Aanmelden
Het feest wordt in het clubhuis aan de Astraweg gehouden en begint om 20.00 uur. Het is wel noodzakelijk om je aan te melden, graag vóór 27 augustus. Aanmelden kan via jubileumtennisclubhattem@gmail.com of op de lijst die in het clubhuis ligt. Uiteraard mag je een introducé meenemen. Graag, naast je eigen naam, ook de naam van de introducé vermelden in de mail of op de lijst.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in