vv Hattem sluit unieke serie voetbalmiddagen af

vv Hattem heeft in de afgelopen 2 maanden leuke, gevarieerde én leerzame voetbalmiddagen georganiseerd voor zowel haar eigen jeugdleden als niet-leden uit de regio die gewoon even lekker wilden voetballen.

“Het was immers onze premier Rutte zelf, die sportverenigingen opriep actief te blijven voor haar jeugdleden en deze ook open te stellen voor niet-leden”, vertelt Arjen Noordberger van vv Hattem. De oproep was koren op de molen van de voetbalvereniging, dat het concept van 6 Open Voetbalmiddagen lanceerde waarbij iedere week andere gasttrainers de activiteiten verzorgen onder het motto “Laat ze lekker pingelen”

Variatie en kwaliteit
Als Anton Rave, Hoofd Jeugdopleidingen bij vv Hattem, gevraagd wordt naar deze voetbalmiddagen begint hij te glunderen. “We doen het natuurlijk voor de kinderen in Hattem. Dat de reacties van de professionele voetbalopleidingen uit de regio zo enthousiast waren, heeft ons positief verrast en eigenlijk ook wel gestreeld. Welke club kan nou zeggen dat dat de trainingen afgelopen weken werden verzorgd door jeugdtrainers van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en de ISR Voetbal Academy? Of door oud-profs als Jan van Raalte, Khalid Farj en Piet Diender?”

Bijzonder
Dat zelfs PEC Zwolle hoofdtrainer en Oranje bondscoach O19 Bert Konterman aantrad om een voetbalmiddag te verzorgen samen met PEC Zwolle 1e elftal speler Eliano Reijnders, mag inderdaad bijzonder genoemd worden. “De aanwezige jeugdspelertjes zullen dit niet snel vergeten. En als klap op de vuurpijl gaf International Sports Revolution aan graag de afsluitende voetbalmiddag te verzorgen.”Volgens Anton Rave was de laatste ISR voetbalmiddag één groot voetbal- en beweegfeest voor zo’n 60 jonge kinderen.

Waarderding
Op de vraag hoe hij terugkijkt op het afgelopen coronaseizoen, zegt Rave dat hij veel waardering heeft voor alle jeugdtrainers bij de club. “We hebben naast de voetbalmiddagen nog veel meer jeugdactiviteiten georganiseerd, zoals het Oranje Festival. Daarnaast hebben we erop gehamerd dat alle jeugdteams 2 keer in de week blijven trainen en erna gestreefd dat er op de wedstrijd loze zaterdag ook telkens een sportactiviteit werd georganiseerd.”

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in