Oranjefestival waar voetbalfeest voor Hattemse jeugd

Het Oranje festival dat vv Hattem zaterdag samen met de KNVB organiseerde is een echt voetbalfeest geworden.

Zo’n 80 jeugdige voetballers/ters hebben met de geur van vers gemaaid gras en op de achtergrond “oranjemuziek” de voetbaldag van hun leven beleefd. De deelnemertjes werden ontvangen bij de ingang, waarna ze werd verteld in welk groepje ze waren ingedeeld én welke Hattem 1 speler zijn/haar begeleider zou zijn.

Plezier
Hoofdtrainer Herman Oosterhaar vertelde in zijn welkomstwoord hoe belangrijk plezier hebben belangrijk is bij het voetballen. Hij gaf ook een korte uitleg over het thema Oranje en EK. Maar ook…’dat alle spelers van het Nederlands Elftal begonnen zijn bij een amateurclub.’ bekijk de video, lees daarna verder!

Oranje hesjes
Daarna was het tijd voor de warming up en de voetbalonderdelen. Het oefeningen-circuit bestond uit leuke mix en partijvormen met “oranje hesjes”, waardoor spelertjes zich echt Donny, Lieke, Matthijs of Vivianne voelden.

Mini Arena
Voetballen in de vv Hattem Mini Arena maakte natuurlijk deel uit van het circuit en dat viel erg in de smaak bij de jonge talentjes. Onderbroken door een gezonde fruitpauze werd er samen veel plezier beleefd aan de leuke oefeningen en de diverse partijvormen.

Voebaldiploma
Het Oranje Festival werd rond half één samen afgesloten door hoofdtrainer Herman Oosterhaar, waarna iedereen met een echt Oranje voetbaldiploma en een goodiebag naar huis ging,

Open Voetbalmiddag
Woensdagmiddag staat de volgende Open Jeugdactiviteit op het programma: vv Hattem organiseert dan de voetbalmiddag waarbij PEC Zwolle trainer Bert Konterman en Eliano Reijnders te gast zijn. Daarover lees je hier meer!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in