Kom in contact met toekomstige Tweede Kamerleden uit Oost-Nederland

Inwoners van Oost-Nederland kunnen contact leggen met hun toekomstige Tweede Kamerleden. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van de webpagina van Podium Oost. Dit is uniek, omdat het voor het eerst is dat kandidaat-Kamerleden uit Oost-Nederland zich op één site gezamenlijk presenteren en vragen van kiezers beantwoorden.

Podium Oost is het nieuwste onderdeel van de campagne Nederland Slim Benutten, die gericht is op de komende Tweede Kamerverkiezingen en het nieuwe kabinet. Met deze campagne, een initiatief van de provincies Gelderland en Overijssel en de acht regio’s in Oost-Nederland, worden de politieke partijen opgeroepen gebruik te maken van de kracht van Oost en zo Nederland slim te benutten.

Kom in contact met toekomstige Kamerleden
Met Podium Oost krijgen kiezers uit Oost-Nederland een prachtige gelegenheid om zich ook in deze corona-tijden rechtstreeks tot hun toekomstige Kamerleden te richten. Via de site kunnen kiezers in corona-tijden bijvoorbeeld hun zorgen delen met kandidaat-Kamerleden uit bijvoorbeeld Zwolle, Kampen of Elburg.

Commissaris van de koning John Berends is blij met de komst van Podium Oost: “Uiteraard gaan onze volksvertegenwoordigers straks de belangen van de hele bevolking behartigen. Maar hun roots in Oost-Nederland spelen een essentiële rol. Deze site laat zien waar de kandidaten uit onze regio voor staan”.

Campagne Nederland Slim Benutten
Podium Oost maakt deel uit van de campagne Nederland Slim Benutten, een initiatief van de provincies Gelderland en Overijssel, de Regio Foodvalley, Cleantech Regio, Regio Arnhem-Nijmegen, Regio Achterhoek, Fruitdelta Rivierenland, Veluwe, Regio Twente en Regio Zwolle. De campagne wordt gesteund door de Economic Boards in Oost-Nederland.
Meer informatie is te vinden op de website Nederland Slim Benutten en op deze website zijn ook de kandidaat-Kamerleden te vinden.

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in