Wandelexpositie met workshop dieren boetseren

Jaarlijks is er in Hattem, aan het eind van het winterseizoen, een wandelexpositie. De expositie, die in 2020 voor de vijfde keer plaatsvindt, leidt de wandelaar langs verschillende locaties in de binnenstad. Voor deze editie is gekozen voor het thema beestenboel.

Workshop
Daarop aansluitend heeft de organisatie Erica Hadjidakis, beeldhouwer en docent bij Beeldhouwersgilde Hattem, uitgenodigd maandag 17 februari op een inspirerende locatie in het centrum van Hattem een workshop dieren boetseren te geven. Er wordt een dagdeel gewerkt naar meegebrachte foto’s of ander beeldmateriaal van (huis)dieren.

De kosten, inclusief klei, gebruik van gereedschap en koffie/thee, bedragen 20 euro per persoon. De workshop is geschikt voor zowel deelnemers die nog geen ervaring hebben met boetseren als voor ervaren boetseerders. Er kunnen maximaal 8 personen per dagdeel meedoen. Wil je meer informatie of je aanmelden voor de workshop, dan kan je contact opnemen met Erica Hadjidakis telefoon 06-40201234 of per e-mail  erica.hadjidakis@home.nl

De vijfde editie van de wandelexpositie Kijk hier … Kijk daar! is van 15 februari tot en met 28 maart 2020.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in