Hattemer Willem Gunneman start platform ‘Dat verdient een liedje’

Tijdens de corona-crisis mogen artiesten niet optreden. De creatieve Hattemer Willem Gunneman heeft een gat in de markt ontdekt en schrijft op verzoek liedjes. Op zijn website konden bedrijven en particulieren een lied bestellen onder de slogan ‘Dat verdient een liedje’. Willem schrijft en zingt dan een speciaal lied in opdracht, zoals het liedje Ode aan de Mantelzorger, dat hij schreef voor het programma SWH Speciaal van RTV Hattem.

Liedje op maat
Willem Gunneman treedt veelvuldig op in het land en schrijft liedjes voor diverse theaterproducties en artiesten als Henk Dissel, René Karst, Henk Wijngaard, Mieke, Monique Smit en vele anderen. Willem: ‘Ik kreeg met regelmaat de vraag voor een liedje op maat. Zowel vanuit bedrijven als particulieren. De stap om ‘Dat verdient een liedje’ verder uit te bouwen was een logische. Een super persoonlijk liedje rond ‘jouw’ verhaal is immers een onvergetelijk cadeau.’

Diverse artiesten doen mee
Zijn initiatief trok andere artiesten die zich bij hem aan wilden sluiten. De artiesten richtten een BV op en maakten een professionele website waarop iedereen een geheel eigen op maat geschreven liedje kan bestellen met videoclip of alleen een audiotrack. Aansluitend gaan de makers aan de slag en wordt de link naar het liedje binnen zeven dagen verstuurd. Bij spoed kan zelfs binnen 48 uur een liedje worden geleverd!

Wie het liedje schrijft en zingt is een verrassing. ‘Dat het een onvergetelijk nummer wordt staat vast’, aldus Gunneman die de afgelopen jaren honderden persoonlijke liedjes schreef. Naast particulieren kunnen ook bedrijven terecht op de website datverdienteenliedje.nl. En er zijn al bedrijven geweest die meerdere liedjes voor hun medewerkers hebben besteld. De website blijkt in een behoefte te voorzien. De uitvoerende artiesten hebben op deze wijze de mogelijkheid inkomsten te genereren tijdens de corona-crisis én de ontvanger krijgt een geheel persoonlijk liedje.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in