Gemeenteraad van Hattem onderkent belang van lokale media

De gemeenteraad van Hattem heeft maandagavond een raadsbrede motie aangenomen waarin wordt aangegeven dat zij het belang van de lokale media in Hattem erkent.

Volgens de raad doen RTV Hattem en De Hattemer verslag van politieke vergaderingen, belangrijke gebeurtenissen en festiviteiten in Hattem. De politiek hecht aan goede lokale media, omdat gebleken is dat dit bijdraagt aan de optimaliseren van communicatie tussen de gemeenteraad en de inwoners.

Werkgroep
Daarom heeft de raad gevraagd om een budget ter grootte van 10.000 euro voor de Werkgroep Raadscommunicatie, zodat de communicatie tussen raad en inwoners via de diverse mediakanalen kan verbeteren. Aansluitend heeft de raad haar eigen verzoek goedgekeurd.

Waardering
RTV Hattem is blij met deze waardering. Maar wij vinden het fijn als ook de Hattemers hun waardering voor onze omroep laten blijken. Word daarom donateur van RTV Hattem, zodat de vrijwilligers van de lokale omroep van Hattem nieuws en informatie kunnen brengen via tv, radio, de website en sociale media.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in