Vacature ‘redacteur met neus voor Hattemse zaken’

De redactie van de RTV Hattem-nieuwssite is op zoek naar iemand met een neus voor Hattemse zaken. Ben je geïnteresseerd in politiek OF schrijf je liever human interest-verhalen? Elke dag is de website van RTV Hattem actueel met berichten uit de Hattemse samenleving en met achtergrondverhalen die de nieuwsredactie zelf schrijft.

Ben jij nieuwsgierig? Durf je op iemand af te stappen? Houd je van schrijven, kort en krachtig in heldere taal? Dan pas je vast bij het team van de nieuwssite van RTV Hattem.
Heb je interesse, wil je kijken of dit bij je past? Stuur een mail en wij nemen contact met je op: redactie@RTVHattem.nl

Over RTV Hattem
RTV Hattem is een lokale omroep met een licentie van het Commissariaat voor de Media. We moeten voldoen aan de eisen uit de Mediawet. Wij werken volgens journalistieke (NVJ) en redactionele principes (stijlboek Volkskrant). We zijn onafhankelijk en maken de nieuwsselectie en de keuzes van de plaatselijke themaÔÇÖs vanuit die positie.

Als lokale omroep staat RTV Hattem middenin de Hattemse samenleving, gekend en herkenbaar als de informatie- en gespreksbron voor de inwoners van de gemeente Hattem.
Als RTV Hattem kiezen wij nadrukkelijk voor een lokale publieksgerichte benadering. We zien onze omroep als intermediair tussen bevolking en gemeentebestuur en geven een stem aan individuele burgers, alsmede aan plaatselijke instellingen en verenigingen. We richten ons op de inwoner van Hattem: dus waar hij woont, werkt, leeft, inkopen doet, uitgaat, sport en onderwijs volgt.
We willen de huiskamer zijn van Hattem waar verhalen worden verteld. Al deze verhalen maken van Hattem een diverse en meerstemmige stad. Lees verder…

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in