Deze week in Hattem Actueel: Zwerfvuilbrigade, Dodenherdenking, Dag v/d Arbeid, Molen de Fortuin en meer….

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 1 mei

  • Liesbeth Rischen van de zwerfvuilbrigade vertelt over een grote groep vrijwilligers die, naast de medewerkers van de gemeente Hattem er voor zorgt dat ons stadje er opgeruimd bij ligt.
  • Op 4 mei herdenken we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en andere conflicten en op 5 mei vieren we de vrijheid. Burgemeester Marleen Sanderse legt uit hoe we dat dit jaar in Hattem gaan doen.
  • In het tweede uur vertelt Jaap van Tiel van de Partij van de Arbeid of en op welke wijze er in Hattem stil wordt gestaan bij de Dag van de Arbeid.
  • De winkel van de Molen de Fortuin is traditioneel op zaterdagmiddag geopend, maar ze willen misschien wel vaker open. Heidi Rook, één van de vertrouwde gezichten van de molenwinkel, vertelt over de plannen van de molenwinkel.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in