Isala start weer met afspraken op de polikliniek

Net als in andere ziekenhuizen in Nederland, neemt het aantal coronapatiënten ook in Streekziekenhuis Isala Zwolle steeds verder af. De zorg op de poliklinieken wordt stap voor stap uitgebreid en ook is er meer ruimte voor het operatieprogramma.

Artsen bepalen welke patiënten als eerste naar het ziekenhuis kunnen komen. Vervolgens bellen medewerkers van Isala deze patiënten op. Je hoeft dus niet zelf te bellen. In dat gesprek wordt ook gecheckt of iemand wellicht klachten heeft die mogelijk gerelateerd kunnen zijn aan corona.

Controle
Bezoekers aan de polikliniek wordt gevraagd zonder begeleider te komen, behalve als het echt niet anders kan. Bij de ingang van de ziekenhuislocaties en de buitenpoliklinieken vindt weer een controle plaats. Medewerkers bij de ingang stellen vragen over klachten die mogelijk te maken kunnen hebben met een corona-besmetting.

Zo veilig mogelijk 
Isala heeft de poliklinieken heeft de afgelopen dagen anders ingericht. Zo zijn er looproutes, voor de balies hangen schermen en er wordt rekening gehouden met de 1.5 meter afstand. Door te screenen bij de ingang en er voor te zorgen dat er voldoende ruimte is in de gangen en in de wachtkamers, wil Isala de zorg zo veilig mogelijk maken.

Kijk voor meer informatie op www.isala.nl/over-isala/coronavirus-covid-19

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in