Ook Hattemse Happen op New Orleans festival

New Orleans, een fantastische muziekstad met een rauw randje en goed eten. Hattemse ondernemers Jurriaan Opmeer, Soul Sisters, ’t Spookhuys en Viniversiteit verzorgen het eten in Louisiana style tijdens Little New Orleans in Hattem. Waar in het zuiden van America alleen mais en kip geserveerd wordt kent New Orleans zwoelere gerechten zoals poboys, jambalaya and gumbo Daarnaast staat Jipke, de jongste ijs-ondernemer in de regio bij Houtwerk Hattem op zaterdag 8 september.
De stichting Opoes House of Music heeft als doel om jonge muziekkanten een podium te bieden. Dit jaar krijgen de winnaars van het grote festival Shjazz en de Shabby Cabs – dat om het jaar in het centrum van Hattem wordt georganiseerd – wederom een podium op het Little New Orleans festival.
Het festival is gratis toegankelijk, met name door de hoofdsponsoren ’t Heem, De Eenhoorn en Houtwerk Hattem en de sponsors Gemeente Hattem, Bedrijvenkring Hattem, Lionsclub Hattem, JR Signing en Regiobank Hattem. En uiteraard de Vrienden van Opoe.
Noteer zaterdag 8 september alvast uw agenda om na uw vakantie de sfeer van New Orleans in Hattem te proeven en te ervaren. Meer achtergrond- en contactinformatie is te vinden op www.opoeshouseofmusic.nl of op facebook.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in