Happen in Hattem

Rond Uit Hattem organiseert samen met de horeca een gezellig evenement in de zomer! Op zaterdag 28 juli presenteren de horecabedrijven van 13.00 tot 21.00 uur zich op het kerkplein. Je kunt bij verschillende bedrijven– speciaal voor het evenement bereide –hapjes proeven. Het palet van de gerechten is zeer afwisselend. Je kunt live meemaken hoe alles wordt klaargemaakt. Ook aan de jonge gasten is gedacht. Voor hen is er ook genoeg lekkers. Een geweldige, maar vooral héérlijke beleving.

De jongeren
Ook voor kinderen is ‘Happen in Hattem’ een leuk evenement. Zij kunnen niet alleen kennismaken met gevarieerde hapjes, maar ook genieten van het optreden van Clown ZieZo. Deze altijd vrolijke clown is een meester in het maken van ballonfiguren en verrast iedere aanwezige met zijn goocheltrucs. Wie zijn of haar energie kwijt wil, kan zich heerlijk uitleven op het grote springkussen en daarna genieten van een gratis glaasje ranja.

Horeca
De deelnemers zijn Eethuis de Kruusing, Grand Café Banka, Bistro Daandels, Restaurant ’t Spookhuys, Bij de Molen, Beef & More, Kota Radja, Soulsisters, Huiscafé Daentje, IJsboerderij IJscowd en IJssellam.

Muziek
Het evenement krijgt extra jeu door de live muziek. William Smulders speelt swingende liedjes, aansluitend kunt u bij Radio Hattem-dj Joop Bastiaannet een LP aanvragen. En ook de twee enthousiaste muzikanten van Men in Music komen naar Happen in Hattem voor gezellige dansmuziek.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in