Gemeentebode Femmie Tuin gaat met pensioen

Aan het begin van de openbare raadsvergadering op 29 juni 2020 richtte waarnemend burgemeester Van Asseldonk het woord tot gemeentebode Femmie Tuin. De aanleiding hiervoor was dat deze vergadering de laatste voor Femmie is in haar functie als bode van de gemeente Hattem.

Van Asseldonk bedankte Femmie voor haar inzet. Hij memoreerde hierbij aan de manier waarop zij hem wegwijs heeft gemaakt toen hij enkele maanden geleden in Hattem aan de slag ging als waarnemend burgemeester. Femmie Tuin stelde hem op zijn gemak, maar maakte ook duidelijk hoe de lijntjes in Hattem lopen.

Ook de betrokkenheid en professionaliteit van Femmie werd door Van Asseldonk geroemd. Femmie organiseerde niet alleen de raadsvergaderingen, maar volgde het debat ook inhoudelijk. En daar had ze een mening over. Een mening die zij tijdens een vergadering altijd voor zich hield, maar waar buiten de vergaderingen over gesproken kon worden.

Femmie was geliefd als bode en ook de raadsleden lieten hun waardering blijken. Femmie, die duidelijk verlegen was met al deze loftuitingen, sprak tot slot de vergadering toe waarin ze een ieder bedankte voor de fijne samenwerking.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in