Deze week in Hattem Actueel

Het programma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Op zaterdag live bij Radio Hattem van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.
►Kijk zaterdagmorgen óók mee via tv!

Zaterdag 30 april

  • Bert v.d. Stoep roept ons op, nu het na twee jaar weer kan, om deel te nemen aan de 54e editie van de Avondwandelvierdaagse.
  • Gina Guldenaar van Hattem Centraal, de grootste raadsfractie, praat ons bij over de voortgang van de coalitievorming. De informateur heeft HC het advies gegeven om alsnog in gesprek te gaan met de ChristenUnie.
  • Martin van Duinen feliciteren we met zijn koninklijke onderscheiding en we blikken met hem terug op 12 jaar gemeenteraadslid en 25 jaar politiek actief CDA.
  • Burgemeester Marleen Sanderse informeert ons over het programma van de traditionele maar waardevolle 4 mei herdenking in Hattem,

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in