Swingende Culturele Avond HOV in teken 75 jaar bevrijding

De Hattemer Oranje Vereniging (HOV) organiseert jaarlijks op 31 januari, ter gelegenheid van de verjaardag van Prinses Beatrix, een Culturele Avond.
De invulling hiervan is iets anders dan in voorgaande jaren, want de avond staat ditmaal in het teken van 75 jaar bevrijding.

Historisch verhaal
De verjaardag van Prinses Beatrix gaat in Hattem gevierd worden op swingende wijze met de Band of Brothers. Deze 7 koppige Big Band met zangeres Marike Rispens verzorgt een historische en muzikale terugblik vanaf de invasie tot aan de bevrijding. Acteur Peter Faber treedt op als verteller van het historische verhaal van de belangrijkste gebeurtenis uit onze geschiedenis van D-Day tot aan de Bevrijding.

Alle Hattemers zijn van harte welkom bij de voorstelling. Om alvast in de sfeer te komen, zijn er posters opgehangen in de binnenstad en komende week krijgen alle 1.250 HOV-leden een papieren nieuwsbrief die door de medewerkers van Cycloon wordt bezorgd.

Voorverkoop
De voorverkoop van de toegangskaarten is begonnen. Leden van de HOV betalen 7,50 euro per persoon en niet leden 12,50 euro. Voorverkoopadressen zijn:

  • De Leckernij, Kerkstraat 3
  • Het Pannenhuis, Ridderstraat 22.

De Culturele Avond vindt plaats in MFC de Marke, Daendelsweg 2 in Hattem. De voorstelling begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19:00 tot 24:00 uur.

Te zijner tijd volgt meer informatie op de website van de Hattemer Oranje Vereniging. Via deze website kan je je ook aanmelden als lid van de vereniging.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in