Open dag Jeugdcircus Pavarini

Op zaterdag 4 januari start Pavarini, het jeugdcircus van Zwolle, het nieuwe jaar sportief met een open dag.

Deelnemers uit Hattem
Kinderen vanaf 5 jaar, en dat mogen ook kinderen uit Hattem zijn, trainen met acrobatiek, jongleren, koorddansen, trapeze, eenwieleren, theater: het kan allemaal. Er is veel individuele aandacht en plezier is het toverwoord. Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Tijdens de open dag zie je kinderen die al een tijdje les hebben, maar je mag onder professionele begeleiding ook zelf aan de slag.

Tijdens New Orleans in Hattem in september van dit jaar waren kinderen van het jeugdcircus ook aanwezig. Zij gaven een demonstratie en gingen ook oefenen met aanwezige kinderen.

Jongleren ook voor volwassenen
Sinds dit jaar heeft Pavarini ook een jongleergroep voor volwassenen. Als je de basis eenmaal doorhebt zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan leren variƫren in patronen, aantal ballen, jongleren met ringen, kegels of zelfs met fakkels. Het is geen onderlinge competitie, want het plezier staat centraal.

Je bent van harte welkom van 10.00-15.00 uur in de gymzaal, Bachlaan 4A, Holtenbroek. Er is nog plaats voor nieuwe cursisten op de dinsdagmiddag, zaterdagochtend en bij de volwassenen. Kijk voor meer informatie op de website van Jeugdcircus Pavarini.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in