Doe je mee met de ‘Schoenendoosactie’ in Hattem?

In verschillende Hattemer kerken is de ‘Schoenendoosactie’ van start gegaan. De gevulde schoenendozen zijn bestemd voor kinderen in Moldavië, Sierra Leone, Malawi, Roemenië, Togo en vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden.

“Het begint met een lege schoenendoos. Eenmaal versierd en gevuld met schoolspullen, speelgoed, verzorgingsspullen en een knuffel is het een prachtige cadeau. Een cadeau voor kinderen die leven in moeilijke omstandigheden. En voor wie een gevulde schoenendoos écht iets bijzonders is. En vooral: iets om blij van te worden”, zo laat de organisatie weten.

Bijdrage
Elk jaar is de organisatie weer blij met zogenaamd bijvulmateriaal: (zelf gemaakte of gehaakte) etuis, rokjes, sokken, mutsen, sjaals, een partij zeep, knuffeltjes, knikkerzakjes. Ook een financiële bijdrage voor de verzendkosten is welkom op NL83INGB0000334243 t.n.v. St. Global Aid Network o.v.v. Actie4Kids.

Inleveren
De schoenendozen kunnen tot en met 17 november worden ingeleverd in verschillende Hattemer kerkgebouwen. Maar je kunt de door jouw gevulde schoenendoos ook brengen naar de Bethel, Hessenweg 84. Dit kan op woensdag 20 november tussen 12.30 en 17.00 uur en vrijdag 22 november tussen 17.00 en 20.30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.actie4kids.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in