Bethelkerk neemt deel aan Schoenendoosactie

Onder het motto: Geef een schoenendoos, geef een schat! neemt de Bethelkerk ook dit jaar weer deel aan de Schoenendoosactie. Inwoners van Hattem en omgeving worden van harte opgeroepen om een schoenendoos te vullen voor kinderen in nood.

De Schoenendoosactie vindt plaats van zondag 4 oktober tot en met vrijdag 30 oktober. In die periode kan je gevulde schoenendozen inleveren in Hattem bij de Bethelkerk (Hessenweg 84, Hattem). Deze kerk is het inleverpunt voor de wijde omgeving.

De inlevermomenten zijn:

  • Vrijdag 16 oktober, tussen 16.00 – 18.00 uur
  • Woensdag 21 oktober, tussen 14.00 – 16.00 uur
  • Vrijdag 23 oktober, tussen 16.00 – 18.00 uur
  • Woensdag 28 oktober, tussen 14.00 – 16.00 uur
  • Vrijdag 30 oktober, tussen 16.00 – 18.00 uur

Naast gevulde schoenendozen zijn giften van harte welkom. Deze worden onder meer aangewend voor dekking van de transportkosten.

Impact voor kinderen
De Schoenendoosactie is een project van GAiN: een organisatie die mensen helpt om zélf te helpen. Afgelopen jaar zijn 46.416 schoenendozen opgehaald. Deze zijn uitgedeeld in de landen Malawi, Togo, Sierra Leone, Roemenië en Moldavië, en op Lesbos in vluchtelingenkamp Moria. Meer informatie is te vinden op de actiewebsite . Hier kan je ook lezen waaraan de schoenendoos moet voldoen, wat erin kan en wat de impact is voor kinderen die een doos hebben gekregen.

Voor meer informatie over de lokale schoenendoosactie kan je op Facebook en Instagram zoeken op: schoenendoosactiehattem. Op deze pagina’s staat alle recente informatie. Voor vragen kan je een e-mail sturen naar: schoenendoosactiehattem@gmail.com

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in