“Eindelijk weer iets leuks in Hattem”

Vrijdagmiddag bruiste het centrum van Hattem van de gezelligheid tijdens het feest Hattem Viert. Na maanden van werkzaamheden aan bestrating, riolering en de verlichting was het moment daar om de afronding hiervan te vieren.

Tekst gaat verder na de film.

In de Kerkstraat werd een modeshow gelopen voorafgegaan door een deelnemer met een bord waarop de aanwezigen werd gevraagd 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren en te gaan zitten op de aanwezige stoelen. De bezoekers konden via een aangegeven looproute bij de zitplaatsen komen.

Kinderactiviteiten
Diverse Hattemer ondernemers werkten mee aan de modeshow zodat er (zelfgemaakte) kleding te zien was, tweede handskleding, schoenen- en brillenmode.
Voor de kinderen waren er speciale activiteiten zoals doelschieten en schilderen.
Dit alles gebeurde onder begeleiding van akoestische muziekoptredens met swingende saxofoonmuziek, een vrolijke blazersfamilie, een troubadour, Franse chansons en accordeonmuziek.

Dat het winkelend publiek het feest wist te waardering bleek uit de positieve reacties. Een bezoeker verzuchtte: “Eindelijk weer iets leuks in Hattem.” De mooie reacties zijn ook een positieve opsteker voor de HAVO en Visit Hattem die het feest hebben georganiseerd.

 

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in