Sjoelvereniging Wezep e.o. zoekt leden

Sjoelen is een oud-Hollandsspel dat ook in clubverband wordt gespeeld. Sjoelvereniging Wezep heeft verschillende leden die wekelijks met elkaar de sportieve sjoelstrijd aangaan. Ben je een liefhebber van sjoelen en woon je in Wezep of omgeving dan nodigt de vereniging je van harte uit voor het begin van het nieuwe seizoen.

De leden van de vereniging worden in klassen ingedeeld op basis van hun sjoelprestaties. Daardoor is er sprake van een eerlijke sportieve strijd tegen gelijkwaardige tegenstanderd.

Dinsdagavond
Het sjoelseizoen begint op dinsdagavond 3 september. Iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur wordt gesjoeld in De Brinkhof aan de Mariënrade 3 in Wezep (beter bekend als Dorpshuis Wezep). Voor het nieuwe seizoen heeft de sjoelvereniging een speciale aanbieding. Normaal krijgen nieuwe leden één maand reductie op de contributie maar nu twee maanden. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 55,– voor een heel seizoen.

Officiële sport
Wil je meer weten over sjoelen? Dat kan via de officiële site van de ANS op www.sjoelsport.nl. Sjoelvereniging wezep e.o. is aangesloten bij De Algemene Nederlandse Sjoelbond en daarmee ook lid van het NOC*NSF. Als zodanig is sjoelen dus een officiële sport met officiële regels.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de voorzitter G. Agterhuis, telefoon 038-3762768 of via de e-mail Agterhuis.g@kpnmail.nl.

 

2 REACTIES

  1. Mooi dat de sjoelclub Wezep weer begonnen is.
    Ook de Apeldoornse sjoelclub is weer gestart met de onderlinge competitie.

    Meer informatie over het sjoelen in Wezep en Apeldoorn is te vinden op de site https//sjoelclub.nl

    Sjoelen een sport voor jong en oud

    Groetjes Rien Reijns

  2. hoi ja de sjoel vereniging wezep isweer begonnen maar het telefoonnr is geertje rorije 06123631324

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in