Sjoelvereniging Wezep en omstreken start wekelijkse sjoelavond weer op

Sjoelen is een oud-Hollands spel dat ook in clubverband wordt gespeeld. Sjoelvereniging Wezep en omstreken heeft verschillende leden die graag met elkaar de sportieve sjoelstrijd aangaan. Hoewel corona niet voorbij is wordt het sjoelseizoen gestart op dinsdag 1 september.

De Algemene Nederlandse Sjoelbond (ANS) heeft toestemming gegeven om de competitie te hervatten. Regels en afspraken gemaakt door het RIVM zijn vastgelegd in het protocol van de ANS.

Sjoelavond
In overleg met het bestuur van De Brinkhof aan de Mariënrade 3 in Wezep (beter bekend als Dorpshuis Wezep) heet sjoelvereniging Wezep e.o. de leden weer welkom op de wekelijkse sjoelavond op dinsdag vanaf 19.30 uur.

Coronaproof
“Om de 1,5 meter regel goed in acht te kunnen nemen kunnen we maximaal 5 nieuwe leden verwelkomen. Dus is het binnen zitten, het niet bezig kunnen zijn u zwaar gevallen? Zonder risico’s te nemen kunt u terecht bij onze vereniging. Het seizoen loopt van september tot en met april”, aldus de sjoelvereniging. Het jaarlidmaatschap kost slechts € 55,–, terwijl de eerste maand gratis is.

Meer weten?
Neem voor meer info contact op met de voorzitter G. Agterhuis, telefoon 038-3762768 of via Agterhuis.g@kpnmail.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in