Doe als ondernemer mee aan ‘de Week van Duurzaamheid’

In de regio Noord-Veluwe wordt van 5 tot en met 17 oktober de Week van Duurzaamheid georganiseerd. Organisaties en bedrijven laten in deze twee weken inwoners kennismaken met een gevarieerd aanbod van duurzame producten en diensten.

De week wordt georganiseerd door het duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam in samenwerking met de zeven regiogemeenten Hattem, Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo en Putten.

Kans
Veel ondernemers in de regio Noord-Veluwe hebben verrassende duurzame alternatieven voor huis-, tuin- en keukenproducten. De Week van Duurzaamheid biedt een kans aan ondernemers om hun duurzame aanbod te laten zien. En dat het niet moeilijk hoeft te zijn om duurzaam te kiezen.


Organisaties en bedrijven uit de regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen meedoen met deze week. Dat kan bijvoorbeeld door een leuke (kortings)actie op duurzame producten, het geven van een bedrijfsrondleiding of een lekker duurzaam actiemenu in je restaurant.

Meedoen is gratis
Ondernemers kunnen een activiteit aanmelden op www.weekvanduurzaamheid.nl.  Organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar een leuk idee voor een activiteit, kunnen voor advies terecht bij het duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in